Over mij

Ik ben Naomi Planting, een creatieve duizendpoot met een scherp oog voor detail en een passie voor het vertellen van verhalen door middel van beeld en geluid.

Mijn reis begon al op jonge leeftijd, gedreven door een liefde voor film en fotografie die me nooit heeft losgelaten. Tijdens mijn stage bij RTL heb ik de fijne kneepjes van het video-editen geleerd. Na mijn afstuderen aan het Media College Amsterdam, waar ik me specialiseerde in compositing, heb ik mijn talent verder ontwikkeld bij de fotostudio waar ik werkte als junior fotograaf.

Als voormalig video-editor (promo afdeling) bij BNNVARA mocht ik meewerken aan prijswinnende programma's zoals "Over mijn lijk", en als beeldredacteur bij Talpa & Omroep Human heb ik mijn expertise ingezet voor ''Casino Royaal'' & ''Mediastorm'' om deze programma's te voorzien van (bewegende) beelden.

In mijn vrije tijd duik ik graag in de wereld van enge en spannende verhalen via mijn podcast "Om bang van te worden", waar ik samen met mijn co-host boeiende verhalen deel die niet alleen angstaanjagend zijn, maar ook nog eens leerzaam.

Maar mijn creativiteit stopt niet bij film en fotografie. Ik vind het ook geweldig om posters te ontwerpen en sociale media campagnes te creëren die mensen raken en inspireren.

Ben je op zoek naar een creatieve partner die altijd streeft naar een prachtig eindresultaat? Laten we samen jouw verhaal tot leven brengen! Welkom in mijn wereld, waar de mogelijkheden eindeloos zijn en waar elke uitdaging een nieuwe kans is om te groeien en te creëren.