Video Editor

Wil je je videocontent naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder! Als ervaren video-editor met een trackrecord dat teruggaat tot 2017, ben ik gepassioneerd over het creëren van boeiende en meeslepende video's die de aandacht van je publiek vasthouden.

Tijdens mijn tijd als promo maker was ik verantwoordelijk voor het maken van promo's en trailers voor verschillende programma's en films, zowel voor tv als online distributie. Mijn werk heeft zelfs bijgedragen aan het succes van programma's zoals "Over mijn lijk", dat in 2020 de Gouden Televizier Ring heeft gewonnen. Deze prestatie vervult me nog steeds met trots!

Naast mijn ervaring in televisieproductie, heb ik ook ruime ervaring in het draaien en monteren van interviews voor zowel tv-programma's als YouTube-kanalen. Maar daar stopt mijn expertise niet. Ik ben ook bedreven in het bewerken van video's voor verschillende online kanalen, zoals het maken van TikTok-video's en Instagram Reels.

Met een uitgebreide kennis van Adobe-programma's zoals Premiere Pro, After Effects, Audition en Photoshop, evenals ervaring met Avid, ben ik in staat om jouw visie om te zetten in hoogwaardige en professionele videocontent.

Of je nu op zoek bent naar een strak gemonteerde promotievideo, een aangrijpende documentaire, of een pakkende social media post, ik sta klaar om jouw project naar nieuwe hoogten te tillen. 

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen iets geweldigs creëren!

Lumi Film and Photography

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.