Fotoshoots

''Jij bent de regisseur van jouw fotoshoot''

Bij mij kun je een scala aan fotoshoots boeken die jouw unieke momenten vastleggen. Van zwangerschaps, bruiloften, fantasy shoot of je lichaam viert met een bodior sessie - bij Lumi Film and Photography is werkelijk alles mogelijk! 


Bij elke shoot staat jouw comfort en plezier voorop.  Jouw wensen en ideeën zijn van onschatbare waarde, dus aarzel niet om deze te delen. Het belangrijkste is dat jij je op jou gemak voelt. Daardoor zal je stralen voor de camera! Hoewel ik momenteel geen eigen studio hebben, heb ik wel toegang tot prachtige studio's in Haarlem of Purmerend die we kunnen huren voor jouw shoot. 

Kosten

€ 120,- 

Op de afgesproken locatie nemen we eerst samen de tijd om je wensen en ideeën door te nemen. Zodra alles duidelijk is, gaan we van start met de fotoshoot. Een sessie duurt meestal ongeveer 60 minuten, waarin we ontspannen en creatief te werk gaan. Na de fotoshoot selecteer ik de mooiste foto's en plaats ik deze in een online galerij. Hier kun je drie favoriete foto's uitkiezen die ik vervolgens professioneel nabewerk. Heb je speciale verzoeken voor de nabewerking, zoals het verwijderen van een puistje of het omzetten van een foto naar zwart-wit? Laat het me gerust weten, ik houd hier graag rekening mee.

Als je later besluit dat je meer foto's wilt aanschaffen, is dat zeker mogelijk. De kosten hiervoor zijn €19,- per stuk of per set van 7 voor €110,-.

Boudoir


Fantasy

Portrait 

Zwangerschap

Bruiloft 

Boudoir

Bruiloft

Fantasy

Fotoshoot op Locatie 

 

Heb je zelf een prachtige locatie in gedachten? Laat het me vooral weten! Ik sta altijd open voor nieuwe plekken en ideeën. Mocht je nog geen specifieke locatie in gedachten hebben, geen probleem! Ik help je graag bij het vinden van de perfecte locatie die past bij jouw wensen en de sfeer die je wilt vastleggen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de perfecte locatie te vinden en prachtige foto's te maken!